Bedrijfsmassage

Een massage op de werkvloer kan jouw als bedrijf helpen het ziekteverzuim omlaag te brengen en de productiviteit te vergroten. Investeer en houdt je bedrijf gezond en fit! Bedrijfsmassage wordt door de overheid aangeraden en is daarom ook fiscaal aftrekbaar. 

Bedrijfsmassage is een effectieve interventie om het ziekteverzuim te verlagen tegen een gereduceerd tarief wat u als bedrijf meer geld oplevert!

Voordelen van bedrijfsmassage:

 1. Verminderen fysieke klachten
  Een massage kan werk gerelateerde klachten verminderen door de oorzaak van te klacht aan te pakken. Hierdoor ervaar je minder klachten, maakt bewegen makkelijker en heb je weer meer energie.  
 2. Verhoogde productiviteit
  Je kunt beter werken als je goed in je vel zit, een massage stimuleert dit door je te laten ontspannen. Naast ontspanning werk je ook aan de vitaliteit van je lichaam. 
 3. Preventie
  Preventie is voor bedrijven een van de belangrijkste items in het bedrijf. Door je bedrijf mentaal en fysiek fit te houden kun je het ziekteverzuim verlagen en meer betrokkenheid creëren. Heeft een werknemer last van lichte klachten kun je hier vroegtijdig op in spelen waardoor je geen verzuim krijgt. 
 4. Verbeterde werkhouding
  Er wordt niet alleen gekeken nar wat voor fysieke klachten iemand heeft maar gaan ook kijken naar een ergonomische werkplaats. Dit houdt in dat we gaan kijken naar houding, inrichten werkplek en tips. 
 5. Minder stress
  Een groot gedeelte van de werknemers ervaart stress op het werk. In 17% van de gevallen resulteert dit zelfs in beginnende burn-outklachten. Een massage zorgt ervoor dat je de stress lost kunt laten en mentaal weer fit bent.  
 6. Positievere werksfeer
  Bedrijfsmassage kan binnen je bedrijf zorgen voor ontspanning en energie. Als werkgever is dit een leuke secundaire arbeidsvoorwaarde wat aantrekkelijk is voor huidige werknemers en nieuwe werknemers. 
 7. Fiscaal aftrekbaar
  Als je als werkgever een massage aanbied op de werkvloer kan je gebruik maken van fiscaal voordeel. Dit komt omdat de overheid bedrijfsmassage stimuleert en valt onder een arbomaatregel. 

  
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info