DIENSTEN

DRY NEEDLING

Dry needling is een effectieve behandelinterventie tegen spierklachten. Bij spierklachten kunnen je denken aan triggerpoint/spierknopen, verhardingen in de spierbuik of andere overbelasting klachten zoals stress. Bij deze interventie ga je met een dunne naald de spier in en zal de spier op een effectieve en snelle manier weer los komen! 

SPORTMASSAGE

Een intensievere massage op een lichaamsdeel waar de klachten zich bevinden zoals benen, schouder of rug. Een sportmassage kan op verschillende manieren gegeven worden, bijvoorbeeld:

  • Net voor een wedstrijd waarbij de massage de spieren activeert, oppervlakkig verwarmt en soepel houdt. 
  • Na afloop van een wedstrijd (zelfde of een andere dag) een iets rustigere en meer ontspannen massage die wel diep ingaat op de spieren. 

Mogelijk voor 30-60 minuten, langer mogelijk in overleg. 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspannen massage waarbij je lekker tot rust kan komen. Hierbij ligt de nadruk op rustige technieken waardoor er rust en ontspanning ontstaat. Je komt los van zowel lichamelijke- als geestelijke stress die anders voor eventuele klachten kunnen zorgen. 

Mogelijk voor 30-60 minuten, langer mogelijk in overleg. 

HARDLOOPSCHEMA + 7 MASSAGES

Een hardloopschema voor 15 weken waarin je bijvoorbeeld kan opbouwen naar een halve-/hele marathon met daarbij preventieve behandelingen om te zorgen dat je in die 15 weken zo fit als mogelijk bent voor de wedstrijd. Het voorbereiden voor een wedstrijd geeft best veel belasting op de spieren en dus belangrijk om dit regelmatig los te laten masseren. Hierbij gaan we samen om de tafel zitten om er voor te zorgen dat het schema past bij jou. 

Anders mogelijk in overleg. 

BEDRIJFMASSAGE

Bij een bedrijfsmassage krijgen werknemers een gerichte massage voor nek, schouders, armen of rug. Waarom zou je als bedrijf kunnen kiezen voor een bedrijfsmassage?

Massages op het werk heeft vele voordelen, zowel voor werkgever als de werknemers. Uit onderzoek blijkt dat massages op het werk het verzuim terugdringt, levert productiviteitwinst op, gezondheidsvoordeel door het afnemen van stress en spanningen en het toenemen van concentratie, werknemers hebben meer energie en het draagt bij aan de werksfeer. 

Tijdens de massage hoeft geen kledij uit waardoor de massage voor iedereen toegankelijk is. Ook kan er gekeken worden naar de werkhouding waarbij er een advies komt om de werkhouding te verbeteren. Zie contact voor meer informatie over bedrijfsmassage of om een offerte aan te vragen. 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info